Hattrick van Bent voor Sunderland

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Darren Bent heeft Sunderland vanavond weer iets meer ademruimte gegeven onderin de Premier League.

Zijn club Sunderland won met 4-0 van Bolton, dat vorige week nog knap met de drie punten aan de haal ging na een 1-2 zege bij West Ham United.

Campell trof al in de eerste minuut raak voor the Black Cats. Daarna scoorde aanvaller Darren Bent een zuivere hattrick, want alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Rode lantaarn Portsmouth liet vanavond de kans liggen om terug aansluiting te vinden met de clubs net boven zich. In een herhaling van de kwartfinale van de FA Cup van vorige week zaterdag tegen Birmingham verloor het met 1-2. In het weekend wist Pompey zich met 2-0 wel aan de juiste kant van de score te zetten.

Birmingham liep in de eerste helft al twee doelpunten uit na treffers van Jerome. Pas in de slotminuut wist Kanu tegen te prikken, maar dat was te laat.