Gillet: "Ik ben een supporter van Bayern München"

Ward Callens
| 4 reacties
Gillet: "Ik ben een supporter van Bayern München"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guillaume Gillet speelt donderdagavond tegen Hamburg. Net als zijn goede vriend Daniel Van Buyten houdt de Anderlecht-middenvelder van Duitsland. “Ik ben supporter van Bayern München en kijk naar Sportchau”, zegt Gillet.

“Ik volg de Duitse competitie van heel dichtbij”, vertelt Anderlecht-speler Guillaume Gillet. “Ik ben supporter van Bayern München en kijk elke week naar Sportchau op televisie.”

Gillet mocht dinsdag vijfentwintig kaarsjes uitblazen. “Maar ik verwacht geen cadeaus van Hamburg”, meent hij. “Twee jaar terug was het ook mijn verjaardag toen we tegen Bayern speelden. We kregen vijf goals binnen.”

“Maar intussen is onze ploeg geëvolueerd. En veel slechter dan die 0-5 kunnen we niet doen. Dat is toch al iets. We hebben onze lessen getrokken”, aldus Guillaume Gillet.

Ook boezemvriend Daniel Van Buyten kijkt uit naar de confrontatie tussen Anderlecht en zijn ex-club Hamburg. “De kern van HSV is niet zo breed en ik heb de indruk dat de ploeg niet meer zo fris is”, vertelt hij tegenover HLN. “Anderlecht heeft zeker een kans.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties