Hargreaves kan rentree toch nog niet maken

Hargreaves kan rentree toch nog niet maken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag zou Owen Hargreaves (foto) zijn debuut maken bij de beloften van Manchester United na een periode van anderhalf jaar blessureleed. Nu moet die terugkeer noodgedwongen weer uitgesteld worden.

Op zijn website laat Manchester United weten dat de rentree van Owen Hargreaves wordt uitgesteld omdat de medische staf de partij met de beloften niet vindt passen in het revalidatieprogramma van de middenvelder.

Hargreaves kwam het laatst in actie voor Manchester United zo'n anderhalf jaar geleden toen hij nog meedeed tegen Chelsea. Nadien begon de ex-Engelse international last te krijgen van zijn knieën. Sinds het begin van februari trainde Hargreaves weer mee met de hoofdmacht van The Mancunians, maar nu pas leek hij fit genoeg om weer een wedstrijd te spelen.

Het ziet er naar uit dat de geboren Canadees ook niet zal kunnen spelen in het beloftenduel tegen Manchester City. De medische staf van Manchester United beklemtoont wel dat het niet gaat om een terugslag in het revalidatieproces, maar wel dat het Hargreaves nog niet klaar acht om een wedstrijd te spelen. Het ziet er naar uit dat de middenvelder zich zal moeten gaan richten op het volgende seizoen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties