Valdano blijft vasthouden aan coach Pellegrini

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Valdano blijft vasthouden aan coach Pellegrini
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manuel Pellegrini (foto), de coach van Real Madrid, moet niet vrezen voor zijn baan. Althans, als we de woorden van algemeeen directeur Jorge Valdano mogen geloven na de CL-uitschakeling tegen Olympique Lyon.

Jorge Valdano was 'not amused' met de vroegtijdige CL-uitschakeling van Real Madrid. De algemeen directeur zag zo dat een tweede hoofdprijs, na de Copa del Rey, niet meer haalbaar is met zijn miljoenenensemble. Desondanks kon Valdano zijn kalmte bewaren en hij benadrukte meteen dat trainer Manuel Pellegrini niet moet vrezen voor zijn baan.

"Hij heeft hier een doorlopend contract. Het seizoen is nog niet voorbij en we zijn nog altijd volop in de strijd om de landstitel", aldus Valdano. De algemeen directeur vond dat Real voor de rust meer goals had moeten scoren. "We hadden kansen en verdienden zeker een ruimere voorsprong. Olympique gaf nooit op. Wij waren dan weer vermoeid en onze ambitie speelde ons parten. We verloren de controle over de wedstrijd", aldus een nuchtere Valdano in de Spaanse pers.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties