Berchem ontslaat trainer en trekt Selleslaghs aan

Steven Bologne
| 12 reacties
Berchem ontslaat trainer en trekt Selleslaghs aan

Berchem Sport heeft vanavond trainer Philip Van Dooren ontslagen. De vierdeklasser zit in acuut degradatiegevaar en kon in 2010 zelfs nog geen enkele zege boeken. De trainer werd telefonisch bedankt voor bewezen diensten. Selleslaghs neemt over.

Het seizoen begon uitstekend voor Berchem met een vierde ronde in de Cofidis Cup waarin het uitgeschakeld werd door Sint-Truiden. De verwachtingen waren groot toen de competitie aanving maar geel-zwart kon die niet inlossen. Een krappe kern die geteisterd werd door schorsingen en blessures  zorgden ervoor dat de Antwerpenaars in de kelder van het klassement verzeild raakten.

Met duels tegen rechtstreekse concurrenten kon het in 2010 alles nog recht trekken, de Rooiploeg faalde keer op keer. De laatste zege dateert zelfs al van 6 december vorig jaar.

Hoewel het clubbestuur onlangs nog haar vertrouwen uitsprak in zijn trainer, werd de samenwerking met Van Dooren maandagavond toch stopgezet. De coach van Berchem kondigde eerder al aan volgend seizoen andere oorden op te zoeken. Berchem van zijn kant had de gesprekken met kandidaat-trainers opgestart. Bart Selleslaghs (onlangs ontslagen bij Bornem) neemt over en moet de operatie redding tot een goed einde brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties