Einde van de soap; Balotelli biedt excuses aan

Einde van de soap; Balotelli biedt excuses aan
Foto: © SC

Is dit dan eindelijk het einde van de soap die voetbalminnend Italië al een paar dagen geboeid houdt? Mario Balotelli, rebelerende spits van Inter, bood vandaag officieel zijn excuses aan.

Eerder deze dag berichtten we reeds dat Balotelli en Inter-coach José Mourinho zich zouden verzoend hebben. Dat wordt nu dan ook bevestigd: Balotelli las op de website van Inter een boodschap voor waarin hij zijn excuses aanbood.

"Ik wil mijn excuses maken voor de situatie die ik recentelijk heb veroorzaakt. Ik was uiteindelijk zelf het grootste slachtoffer want ik houd van voetbal en wil altijd spelen. Nu wacht ik in stilte tot ik de kans krijg om weer van waarde voor het team het te zijn", luidt het bericht. "Ik wil niet meer terugkijken, maar naar de toekomst kijken. Ik wil doen wat noodzakelijk is en iedereen laten zien dat ik er klaar voor ben."

En daarmee lijkt voorlopig de kous af. Waarschijnlijk neemt Mourinho Balotelli reeds dit weekend op in zijn kern voor de wedstrijd tegen Bologna. Tot de volgende keer dat de weerbarstige Ghanees zijn kuren krijgt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties