Waar speelt Juan Vargas volgend seizoen?

Ward Callens
| 1 reacties
Waar speelt Juan Vargas volgend seizoen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juan Manuel Vargas heeft er een sterk seizoen opzitten bij Fiorentina. Vele buitenlandse clubs staan in de rij voor de Peruviaan, maar hij heeft nog niet beslist over zijn toekomst. “We zullen samen met de clubleiding een beslissing nemen”, klinkt het.

Tegenover Lady Radio verklaarde Carlos Delgado, een van de zaakwaarnemers van Juan Manuel Vargas, dat er nog geen zekerheid is over de toekomst van de Peruviaanse middenvelde. Vargas was een van de smaakmakers bij Fiorentina, dat een wisselvalig seizoen doormaakte.

“Hij is waarschijnlijk de sterkste linksback ter wereld”, meent Delgado. “Het is dus normaal dat alle belangrijke trainers en grote clubs hem volgen. Op dit moment hebben we nog geen officiële aanbiedingen. Ik kan niet prijsgeven welke clubs me al gecontacteerd hebben.”

“Ik kan wel zeggen dat Juan tevreden is in Firenze en om een transfer uit te werken moeten beide partijen akkoord gaan. We beslissen samen met het bestuur van Fiorentina over zijn toekomst. Vargas is ambitieus. Logisch dus dat hij er ook over andenkt om naar een topclub te gaan”, aldus Delgado.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties