Guardiola: "Wedstrijd tegen Real minst belangrijke"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Guardiola: "Wedstrijd tegen Real minst belangrijke"
Foto: © SC

Heel voetbalminnend Spanje is nu al weken in de ban van El Clásico, de kraker tussen Real Madrid en Barcelona. Dat de wedstrijd tussen de nummers een en twee uit de competitie gaat, maakt 11 april nog meer een dag om naar uit te kijken.

Met nog negen speeldagen voor de boeg, staan Barcelona en Real Madrid samen op kop.  De kans dat verre achtervolger Valencia de twee topploegen nog zou kunnen bedreigen wordt erg klein geacht. De winnaar van de topper zou een kloofje kunnen slaan.  Real is nog extra gemotiveerd. De Koninklijke verloor de uitwedstrijd met een tegen nul, en aast dus op revanche.

Josep Guardiola, de trainer van koploper Barcelona tempert in de Spaanse krant 'Marca' echter de hooggespannen verwachtingen.  "De wedstrijd in Bernabéu is de minst belangrijke van het seizoen.  Er is leven voor en na die wedstrijd." 

Guardiola zei verder ook nog dat al de resterende duels moeilijk en gecompliceerd zijn.  Hij stelde wel dat hij tevreden was met het geleverde spel van de laatste weken, maar uitte toch ook de hoop dat zijn ploeg dit zou kunnen volhouden tot het einde. Barcelona heeft immers een druk speelschema.

Auteur: Dennis Smeyers

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties