Higuain vreest geen Clásico als vorig jaar

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Higuain vreest geen Clásico als vorig jaar
Foto: © SC

Zaterdagavond staat El Clásico op het programma in het Bernabeu-stadion van Real Madrid. Spits Gonzalo Higuain (foto) vreest niet voor een herhaling van vorig jaar toen FC Barcelona voetballes kwam geven en met 2-6 won.

Een jaar geleden opende Gonzalo Higuain de score in een wedstrijd waarin FC Barcelona de vloer aanveegde met Real Madrid. Die zege bleek later ook beslissend voor de titelstrijd, maar Higuain is ervan overtuigd dat Barcelona dat geen tweede keer zal kunnen.

"Er is veel veranderd ten opzichte van vorig jaar. We hebben nieuwe spelers, een nieuwe coach en bovendien een reeks achter de rug met veel overwinningen. Dat geeft ons vertrouwen voor de wedstrijd tegen FC Barcelona", aldus de Argentijn die dit seizoen al 24 keer raak trof en helemaal doorbrak in het shirt van Real Madrid.

Higuain vindt het treffen met Barcelona ook nog niet beslissend voor de titel. "Er zijn na zaterdag nog 21 punten te halen. Een zege in El Clásico zou goed zijn voor het moreel van de troepen, maar je kan niet zeggen dat deze wedstrijd beslissend zal zijn voor het kampioenschap", besluit Higuain.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties