Ferguson behoudt vertrouwen in bankzitter Berbatov

Ward Callens
| 4 reacties
Ferguson behoudt vertrouwen in bankzitter Berbatov
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel Dimitar Berbatov de laatste maanden vaak op de bank wordt geposteerd bij Manchester United, behoort hij nog steeds tot de plannen van Sir Alex Ferguson. “Hij is een goede voetballer”, meent de Schot.

“Ik heb nog alle vertrouwen in hem. Hij is een goede voetballer en er is geen enkele reden om dat in twijfel te trekken”, vertelt Sir Alex Ferguson tegenover Sky Sports. “Dimitar heeft het goed gedaan in de wedstrijden waarin hij speelde, maar ik geef er de voorkeur aan om met één spits te spelen.”

Zo moest Dimitar Berbatov het afgelopen seizoen vaak wijken voor Wayne Rooney. Met de transfer van Javier Hernandez krijgt de Bulgaar er voor volgend seizoen nog een concurrent bij. “We houden ervan om jonge spelers te contracteren en ons te profileren als club met een neus voor talent”, meent Ferguson.

De Red Devils wilden de jonge Mexicaan eigenlijk pas volgend seizoen naar Engeland halen. “Maar hij werd onlangs opgeroepen voor het nationale elftal en gaat misschien naar het WK. Dan kan je niet het risico nemen om hem alsnog aan een andere club te verliezen”, aldus Ferguson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties