Persoons denkt aan vertrek

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Persoons denkt aan vertrek
Foto: © SC

Koen Persoons is mogelijk bezig aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van KV Mechelen. De 26-jarige middenvelder ligt nog een seizoen onder contract, maar wil niet bijtekenen. “Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging.”

Persoons zat toch een paar keer rond tafel met KV Mechelen. “Maar eigenlijk waren het geen echte besprekingen”, zegt de middenvelder in GvA. “KV deed een voorstel, maar ik weet niet of ik een tegenvoorstel doe. Ik heb Fi Vanhoof gezegd dat als er zich van de zomer een mogelijkheid aandient, ik die wil grijpen.”

Financieel

De middenvelder is niet tevreden over zijn seizoen. “Ik zwalpte tussen goeie matchen en strontmatchen. Misschien heb ik wel een nieuwe club nodig om me te bewijzen en een stap vooruit te zetten in m'n ontwikkeling.”

“De topclubs zullen niet komen, zo realistisch ben ik wel. Maar naast het sportieve is ook het financiële belangrijk, naar mijn gevoel moet dat ook ergens beginnen te kloppen”, besluit Persoons die in drie seizoenen 91 wedstrijden voor KV Mechelen speelde.

Vervanger

Sportief directeur Fi Vanhoof wacht af. “Als er een bod op hem komt, is dat bespreekbaar. Vertrekt hij, dan komt er een vervanger. Geraken we niet uit, dan blijft hij nog een seizoen. Maar we zij niet kwaad op hem omdat hij niet wil bijtekenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties