Totti: "Het is koud alleen daar boven"

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Totti: "Het is koud alleen daar boven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma is de nieuwe leider in de Italiaanse Serie A. De Romeinen wonnen gisteren met 2-1 van Atalanta Bergamo en namen daardoor de leiding over van Internazionale.

AS Roma stond op een bepaald ogenblik 14 punten achter Inter dit seizoen, maar ondertussen hebben de Romeinen met nog vijf speeldagen te gaan één punt voorsprong op Inter en vier op Milan.

Aanvoerder Totti begon zondagmiddag tegen Atalanta nog eens in de basis na een slepende blessure. Luca Toni bleef hierdoor op de bank. "Het is zo koud helemaal bovenaan het klassement", lachte Totti na de partij.

"Nee, serieus, we gaan er nu in de resterende vijf duels nog alles aan doen om de titel naar Rome te halen. Maar we weten maar al te goed hoe moeilijk dit nog wordt. Volgende week spelen we de Romeinse derby, we zullen zeker geen cadeaus krijgen."

"Woensdag spelen we nog in de halve finales van de Coppa tegen Udinese. Het is een beetje hinken op twee gedachten. Onze voorkeur gaat naar de titel, maar als we die missen is er nog altijd de Coppa. Allebei zou nog beter zijn natuurlijk. De trainer lost het wel op", aldus Totti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties