Dembélé: "Barcelona is nog een te grote stap"

Mathias Dumarey
| 43 reacties
Dembélé: "Barcelona is nog een te grote stap"
Foto: © SC

Moussa Dembélé (foto) is naar eigen zeggen zeker bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van AZ Alkmaar. De vraag is waar de toekomst van onze landgenoot zal liggen.

Als AZ Alkmaar nog geld wil maken van Moussa Dembélé, zal de aanvaller op het einde van dit seizoen moeten vertrekken. Onze landgenoot is volgende zomer namelijk einde contract. AZ is bang dat het geen geld meer zou trekken voor het goudhaantje en dus staat het zeker niet weigerachtig tegenover een vertrek van Dembélé.

Dembélé wil zelf ook weg. "Het is tijd voor een volgende stap. Ik denk ook dat ik een hoger niveau aankan. FC Barcelona is zeker nog een stap te ver, maar ik ben wel van Champions League-niveau. Mijn contract loopt bij AZ af in 2011 en ik ben niet zinnens dat te gaan verlengen. Het is tijd om afscheid te nemen. Ik heb hier vooral onder Louis Van Gaal heel veel vooruitgang gemaakt. Bij geen enkele andere club zou ik zoveel progressie hebben kunnen maken", is Dembélé AZ Alkmaar dankbaar in het clubblad AZ Speelt.

Als het van AZ-trainer en bondscoach Dick Advocaat zou afhangen, is de volgende club van Dembélé Arsenal. "Als hij dat zegt, dan wil ik dat graag geloven. Hij heeft veel ervaring, dus zegt zo'n uitspraak genoeg", besluit Dembélé. (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties