Klacht van West Ham krijgt geen gehoor

Bram Coenen
| 0 reacties
Klacht van West Ham krijgt geen gehoor

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fulham wordt niet veroordeeld voor competitievervalsing. West Ham had daar nochtans om gevraagd, nadat Fulham met een verzwakte opstelling had aangetreden tegen Hull City.

West Ham is nog met Hull verwikkeld in een degradatiestrijd. Daarom was West Ham kwaad op Fulham dat het tegen Hull onder andere basisspelers als Damien Duff, Bobby Zamora, Danny Murphy, Aaron Hughes en Dickson Etuhu liet rusten. Dit met het oog op het voor Fulham belangrijke Europese duel tegen VFL Wolfsburg. Fulham verloor overigens van Hull met 2-0.

Fulham hield zich echter aan de regelgeving van de Engelse competitie, dat liet een woordvoerder van de Premier League vandaag weten. Eerder dit seizoen werd Wolverhampon Wanderers wel veroordeeld tot het betalen van een boete. Het had in de wedstrijd tegen Manchester United liefst 10 andere spelers opgesteld ten opzichte van hun vorige match. De reglementen van de Premier League schrijven immers voor dat elk team ten allen tijde met de sterkst mogelijke opstelling dient aan te treden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties