Vieira niet tevreden over zijn verblijf bij Man City

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vieira niet tevreden over zijn verblijf bij Man City
Foto: © SC

De Franse routinier Patrick Vieira (33-foto) is absoluut ontevreden over zijn terugkeer in de Engelse Premier League. Hij presteerde naar eigen zeggen onvoldoende bij Manchester City.

Patrick Vieira werd in de wintertransferperiode naar Manchester City gehaald op initiatief van de nieuwe trainer Roberto Mancini die hem nog kende van tijdens hun gezamenlijke periode bij Inter Milaan. Vieira kon de hooggespannen verwachtingen echter niet inlossen. "Ik heb nog niet kunnen brengen wat de club hoopte. Ik weet heel goed dat ik onder mijn niveau heb gepresteerd. Ik voel me gefrustreerd en hoop me alsnog te kunnen bewijzen in de laatste competitiewedstrijden", aldus Vieira op SkySports.

Morgenavond speelt Manchester City op eigen veld een zeer belangrijke wedstrijd tegen Tottenham Hotspur met een ticket voor de CL-voorronde als inzet. "Ik hoop dat ik in die match belangrijk zal kunnen zijn. Die partij tegen de Spurs is heel belangrijk en we willen erg graag die vierde plaats pakken", aldus nog Vieira.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties