Jong talent Reus moet WK wellicht laten schieten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jong talent Reus moet WK wellicht laten schieten
Foto: © SC

Duitsland zal op het WK in Zuid-Afrika geen beroep doen op het jonge talent Marco Reus (foto). De speler van Borussia Mönchengladbach is geblesseerd aan het bovenbeen.

Marco Reus was door bondscoach Joachim Löw opgenomen in de voorselectie voor de oefenpot van overmorgen donderdag tegen Malta. De dribbelaar van Borussia Mönchengladbach heeft Löw op de hoogte gebracht dat hij niet kan meedoen en meteen lijkt hij hiermee een kruis te moeten gaan maken door het WK.

"Het is voor mij een zware beslissing geweest en ik ben erg teleurgesteld. Maar ik moet ook aan mijn gezondheid denken. Het heeft geen zin om naar ginder te trekken en mijn blessure nog erger te maken. Ik hoopte tot op het laatst dat ik er bij zou kunnen zijn zodat ik ook de andere spelers had kunnen leren kennen", aldus Reus.

Reus zal donderdag wel aanwezig zijn in Düsseldorf waar hij zich ook zal laten behandelen door de medische staf van de Duitse voetbalbond. "Toch ben ik blij dat ik in beeld ben bij de nationale ploeg. Het is voor mij een extra stimulans om volgend seizoen op dezelfde manier door te gaan", besluit Reus.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties