Franck Ribéry maakt einde aan onzekerheid

Fabian Morren
| 3 reacties
Franck Ribéry maakt einde aan onzekerheid
Foto: © SC

Franck Ribéry speelt komend seizoen niet bij Real Madrid of Barcelona. De Franse international heeft besloten om zijn contract bij Bayern München te verlengen tot 2015.

Ribéry tekende voor vier seizoenen bij in München. Na de verloren Champions League-finale is dit voor Bayern een flinke opsteker.

Vorige zomer leek Ribéry op weg naar Real Madrid. De aanvaller wilde graag naar Bernabeu, maar kreeg van Bayern te horen dat hij niet weg mocht.

Na het mislopen van die transfer was de verwachting dat Ribéry deze zomer naar Madrid zou verhuizen. Maanden van onzekerheid sleepten aan, maar de Franse sterspeler kiest nu toch voor een verlengd verblijf bij de Duitse kampioen.

"We zijn zeer blij dat we het contract van één van de beste spelers ter wereld hebben kunnen openbreken", liet voorzitter Karl-Heinz Rummenigge optekenen op de website van de club.

Ribéry speelde in drie seizoen 72 competitiewedstrijden bij Bayern München en scoorde daarin 23 keer. Tijdens de finale van de Champions League tegen Inter Milan kwam hij niet in actie vanwege een schorsing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties