Liverpool wil koopjes doen bij Man City

Yves Dekoning
| 10 reacties
Liverpool wil koopjes doen bij Man City

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC is op zoek naar versterkingen. De club moet wel rekening houden met een beperkt budget en moet zich meer richten op "Engelse" spelers. De ideale oplossing vinden de Reds misschien bij concurrent Manchester City.

Manchester City heeft een rijke investeerder en probeert dure topspelers aan te trekken. Hierdoor mogen anderen vertrekken en dat trekt de aandacht van Liverpool FC. Rafael Benitez moet werken met een beperkt budget en moet meer spelers in zijn kern hebben die in Engeland of Wales zijn gevormd.

Eerder werd Stephen Ireland al genoemd als mogelijk target van Benitez. Nu duiken opnieuw drie namen op, niet toevallig drie Engelsen. Verdediger Micah Richards was ooit een groot talent, maar onder Roberto Mancini kon hij geen basisplek afdwingen. Ook Tottenham en Aston Villa zouden intersse hebben in Richards.

Michael Johnson kwam door blessures en andere problemen de laatste twee seizoenen amper aan spelen toe. Benitez volgt hem al langer, en acht nu misschien de tijd rijp om hem los proberen te weken. Nedum Onuoha is de derde Citizen op het verlanglijstje van Benitez. Ook de jonge Engelsman met Nigeriaanse roots zag zijn speelkansen slinken sinds de komst van Mancini.




 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties