Alcaraz: "Kaka, Honda of Villa, het blijft gelijk voor mij"

Alcaraz: "Kaka, Honda of Villa, het blijft gelijk voor mij"
Foto: © SC

Paraguay plaatste zich dinsdag voor de kwartfinales van het WK. Wie daar voor het WK op had gewed, zou nu een leuke euro bijverdiend hebben. Nu krijgen ze titelfavoriet Spanje voorgeschoteld. Ex-Bruggeling Alcaraz kijkt er al naar uit.

"Natuurlijk is dit historisch", zegt Antolin Alcaraz in HNB. "We hebben een nieuwe grens overschreden. Het mooiste is dat het hier misschien niet gedaan is. We gaan er alles aan doen om ook de volgende wedstrijd te winnen."

Alcaraz kende de volgende tegenstander nog niet na de wedstrijd. "Spanje of Portugal maakt voor ons niet uit. In deze fase van het toernooi zijn er alleen maar goede ploegen overgebleven. Japan en Italië hadden ook sterke spitsen. Voor mij is het geen verschil of de tegenstander Villa of Honda of Kaka heet. Op dit moment draait het bij ons goed en we geloven dat we de volgende match kunnen winnen."

"Ik ben eerlijk gezegd niet verrast dat we het zo goed doen. Deze groep hangt sterk aan elkaar en ik heb het geluk dat ik als laatst bijgekomen speler in de basis mag staan. We spelen compact en solidair. Dat bewezen we tegen Italië en dat zijn we blijven bewijzen", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties