Sunderland twijfelt aan Mignolet en wil James

Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Sunderland twijfelt aan Mignolet en wil James
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de blessure van titularis Craig Gordon zag het ernaar uit dat Simon Mignolet het seizoen als eerste doelman bij Sunderland zou starten, maar de Engelse topklasser heeft David James gepolst om het doelmannenprobleem op te lossen.

Eerste doelman Craig Gordon liep in de voorbereiding een armbreuk op en is drie maanden buiten strijd. Daardoor kwam Mignolet in beeld als eerste doelman bij Sunderland. Maar de club wil nu graag de Engelse international David James aantrekken.

Sunderland ziet het aantrekken van David James als een oplossing op korte termijn. Mogelijk tekent hij slechts een contract van zes maanden of één seizoen tot Gordon terug fit is. Maar een uitgemaakte zaak is dit nog niet. Het bestuur van Sunderland zit dit weekend samen om te beslissen of Mignolet een kans krijgt als eerste doelman.

"De Premier League is één van de sterkste competities ter wereld. Wij kunnen ons geen slechte start veroorloven. Craig Gordon was heel belangrijk voor ons. We moeten de juiste keuzes maken en zullen op zeer korte termijn met het bestuur beslissen welke piste we zullen kiezen", laat Sunderland weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties