Anderlecht reageert niet op leugens uit Luik

De Nijs Michael
| 121 reacties
Anderlecht reageert niet op leugens uit Luik
Foto: © SC

Standard haalde dinsdag zwaar uit naar Anderlecht, maar de Brusselaars willen niet reageren op de uitlatingen uit Luik. Nochtans heeft de landskampioen daar alle reden toe, want de beweringen vanuit de rood-witte bestuurskamer slaan nergens op.

Standard haalde dinsdag uit naar Ariël Jacobs. De coach van Anderlecht zou volgens de Rouches gezegd hebben dat paars-wit zich in de zaak-Losada niet verlaagt tot het niveau van Standard. Een flagrante leugen volgens de krant HLN, die vrijdag aanwezig was op de persconferentie van de Anderlecht-coach. Volgens de krant heeft de trainer van Anderlecht op geen enkel ogenblik een verwijzing naar Standard gemaakt.

Een journalist heeft tijdens de persconferentie wel verwezen naar het feit dat Standard zijn uitgeleende spelers contractueel verbiedt om tegen hun moederclub te spelen. "Maar wij zijn Anderlecht en wij doen dat niet", was het enige wat Jacobs daarover kwijt wou. Ook zaterdag na de wedstrijd in Charleroi repte de trainer met geen woord over de grote rivaal uit Luik.

Standard verwees in haar reactie ook meteen naar de zaak Wasilewski-Witsel, maar Anderlecht weigert een nieuwe polemiek te starten. "Misschien zijn dat zaken die de supporters graag horen, maar wij gaan daar niet op reageren", aldus Philippe Collin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties