Anderlecht wil Shikabala via juridische weg

Anderlecht wil Shikabala via juridische weg
Foto: © SC

Zamalek heeft een bod van 2 miljoen euro van Anderlecht op Shikabala definitief afgewezen. Paars-wit trekt nu naar de FIFA om de speler alsnog binnen te halen.

De transfersoap van deze zomer is die van Shikabala. De Egyptische middenvelder verbrak begin juni zijn contract bij zijn Egyptische club Zamalek. Enkele dagen later tekende hij een vierjarige overeenkomst bij Anderlecht.

De Brusselaars wilden tot een minnelijke schikking komen met de Noord-Afrikaanse club en boden 1,6 miljoen euro. Dat is de prijs die Anderlecht zou moeten betalen indien de FIFA de overgang van de speler zou opleggen.

Dat bod werd geweigerd door Zamalek. Anderlecht deed er nog een schepje bovenop en bood de club 2 miljoen euro. De Egyptenaren kregen de tijd tot 11 augustus om te antwoorden. Uiteindelijk besliste het directiecomité van de club dat het Shikabala niet laat vertrekken naar ons land.

Nu wil Anderlecht de speler toch nog binnenhalen via juridische weg. Zo'n procedure kan wel tot 3 maand in beslag nemen. Shikabala is dus nog lang niet van Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties