Jelle Vossen: "Wat een zalige wedstrijd"

Manuel Gonzalez
| 34 reacties
Jelle Vossen: "Wat een zalige wedstrijd"
Foto: © SC

Racing Genk maakt een geweldige start van het seizoen mee. Het won met 1-4 bij Eupen. Alleen de 0-3 nederlaag tegen Porto is het enige minpunt tot dusver.

Vossen viel in en scoorde tegen Eupen. Hij startte vanwege een blessure op de bank. "Dat vond ik niet erg, ik voelde me klaar om te starten. Ik had een beetje schrik, maar de testen verliepen positief. Ik heb genoten van de wedstrijd, het was leuk voetballen", aldus de spits op Belgacom TV.

De Limburger is nu alleen topschutter met vijf goals. "Dat ik nu alleen topschutter ben, is heerlijk, maar dat is slechts een bijzaak", relativeerde Vossen. "Het is dankzij de ploeg dat ik kan scoren. Dat dat scoren zo makkelijk gaat, is wel een groot verschil met het Genk van vroeger."

"We hebben ons volwassen getoond en de knop omgedraaid na Porto, daar had de trainer op gehamerd. Dit zijn ook de wedstrijden die je moet winnen. Als we volgende week ook Lierse niet onderschatten, zit een vijftien op vijftien er zeker in."

"We moeten vooral fit blijven en opletten voor overbelasting. Porto zit er nog tussen en een aantal jongens heeft interlandverplichtingen. Ik zie mijn voorselectie als een beloning, maar zit er niet constant mee in mijn hoofd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties