Mignolet: "Ik speel me in de harten van de fans"

Mignolet: "Ik speel me in de harten van de fans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet voegde zich gisteren bij de A-kern nadat hij vrijdag met de beloften speelde in Slovenië. De doelman van Sunderland zit momenteel in een periode waar de matchen zich in hoog tempo opvolgen.

"Ik wil van de sfeer proeven en me zo snel mogelijk integreren in de groep, al is het voorlopig dan maar als derde keeper", zegt Mignolet in HLN. Vorige week nog bezorgde hij zijn Engelse ploeg een punt na oog in oog met Adebayor gestaan te hebben. "Dat was voor mij de belangrijkste redding uit mijn carrière", weet hij.

"Ten eerste pak je thuis punten voor je nieuwe ploeg, ten tweede belet je een absolute wereldspits te scoren en zo speel ik me ook in de harten van de fans want die moet je toch altijd overtuigen. Ik speel in de competitie waar ik altijd van gedroomd heb."

"Als je bekijkt tegen welke tegenstanders ik in die paar wedstrijden al heb gespeeld, dan is dat prachtig. Je staat er niet altijd bij stil, maar als je van STVV komt en je speelt dan tegen Manchester City, dan moet ik me soms toch even in de arm knijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties