Ferguson: in de toekomst moeten we ons echt versterken

Benny Gillain
| 5 reacties
Ferguson: in de toekomst moeten we ons echt versterken
Foto: © SC

Manchester United staat erom bekend om jonge talenten te halen en ze te laten rijpen in de jeugdopleiding. Toch denkt Ferguson dat versterkingen in de toekomst nodig zullen zijn.

Sir Alex Ferguson haalde deze zomer Chris Smalling, Javier Hernandez, Marnick Vermijl en Bébé naar Old Trafford. Deze transfers kostte de club “slechts” 24 miljoen euro. Een peulschil waar stadsgenoot City het geld buitenworp en maar liefst 150 miljoen euro uitgaf.

“We zijn op een punt beland waar wij niet alles overboord gooien om de beste spelers ter wereld te halen.”, vertelt de oefenmeester in de Engelse tabloids. Toch kijkt Ferguson vooruit op de toekomst.
“In komende jaren komt er een tijd dat we ons moeten versterken als Ryan Giggs, Paul Scholes en Gary Neville stoppen.”

Op korte termijn heeft de coach alle vertrouwen in de huidige selectie. “Op dit moment hebben we genoeg ervaring. Er zijn spelers die al alles hebben meegemaakt binnen deze club en die weten om te gaan met de druk.”

Ferguson geeft wel aan dat United zich niet buiten de transfermarkt zal houden. “Het beste is om jonge spelers te kopen en die te laten ontwikkelen binnen de club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties