Nzolo zorgde voor een penaltyklucht in Roeselare

Manuel Gonzalez
| 36 reacties
Nzolo zorgde voor een penaltyklucht in Roeselare
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Scheidsrechter Jerome Nfong Nzolo heeft gisteren de hoofdrol opgeëist in de partij tussen Roeselare en Lommel United in de tweede klasse. Trainer Van der Elst werd naar de tribunes gestuurd maar was ook hard voor zijn spelers.

Bij een 2-2 stand kreeg Roeselare in de 82ste minuut een strafschop van referee Nzolo. Doelman Sengier pakte de trap van Dissa, maar die moest worden overgenomen vond Nzolo. Dissa liep opnieuw aan maar Sengier pakte weer. Tot ieders verbazing vond Nzolo ook deze keer op aangeven van zijn grensrechter dat de strafschop moest hernomen worden.

De derde poging werd uiteindelijk door de van Zulte Waregem gehuurde Ernemann verzilverd: 3-2 voor Roeselare. Doelman Sengier van Lommel United legde de bal zelf op de middenstip om af te trappen en applaudiseerde voor Nzolo.

Franky Van der Elst kon het niet meer houden en stormde het veld op. Hij werd door de scheidsrechter naar de tribunes verwezen. In de toegevoegde tijd kreeg Lommel ook nog een strafschop, maar Oost miste. "Ik weet ook niet waarom Ketting niet trapte", zegt Van der Elst in HBvL. "Oost trapte als een miniem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties