Huntelaar wijst Schalke de weg, Bailly verliest weer

Fabian Morren
| 6 reacties

Schalke 04 heeft zijn eerste punten van het seizoen beet. De club uit Gelsenkirchen won met 1-2 bij Freiburg.

Na een 0 op 12 en de zware investeringen in nieuwe spelers tijdens de zomer was de druk op Schalke erg groot geworden. Rakitic bracht de bezoekers bij Freiburg al na negen minuten op voorsprong.

Maar na een aarzeling in de defensie stelde Cissé twintig minuten voor affluiten weer gelijk. Toch ging Schalke nog met de drie punten aan de haal, na een laat doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar.

Ondanks de 7-0-nederlaag bij Stuttgart kreeg Logan Bailly het vertrouwen van trainer Michael Frontzeck bij Mönchengladbach. Toch slikte de doelman opnieuw twee goals. Gladbach gaf tegen St. Pauli een 1-0-voorsprong uit handen en verloor uiteindelijk nog. Ook Filip Daems speelde bij de thuisploeg de hele wedstrijd.

Timmy Simons kende meer geluk. Hij zette met Nürnberg Stuttgart thuis opzij met 2-1. Simons speelde de hele wedstrijd.