Belg Cavanda pakt met Lazio puntje tegen Milan

Milan geraakt maar niet op dreef in de Serie A. Het speelde gisterenavond 1-1 gelijk bij Lazio. AS Roma zit zowaar nog dieper in de problemen, de hoofdstedelingen gingen met 2-1 kopje onder bij Brescia. Internazionale won wel.

Rechtsachter Luis Cavanda speelde 87 minuten mee bij Lazio. In de slotfase werd hij vervangen door de Zwitser Lichtsteiner. Twintig minuten voor tijd bracht Zlatan de bezoekers op voorsprong, maar Floccari wist in de 81ste minuut toch nog een punt in Rome te houden.

AS Roma, zonder clubiconen De Rossi en Totti, verloor met 2-1 bij revelatie Brescia. Hetemaj bracht de thuisclub al na 13 minuten op voorsprong. Toen Mexes in de 64ste minuut een tweede keer geel kreeg was het kalf verdronken voor de Romeinen. Caracciolo benutte de penalty: 2-0.

In de slotfase kon Borriello nog tegenscoren. Roma kreeg zelfs nog enkele kansjes op de gelijkmaker, maar die bleef uit. Het team van Ranieri pakt zo amper twee puntjes uit vier duels, te weinig voor een ploeg die de top drie ambieert.

Internazionale kon als enige topper zijn wedstrijd winnend afsluiten. Het won overtuigend met 4-0 van Bari waar onze landgenoot Gillet in het doel stond en dus geen leuke avond beleefde. Tweemaal Eto'o en tweemaal Diego Milito tekenden voor de goals.

Chievo Verona won verrassend met 1-3 bij Napoli. Cyril Théréau mocht na 77 minuten invallen. Genoa-Fiorentina eindigde op 1-1, net als Lecce-Parma. Catania won met 2-0 van Cesena terwijl Cagliari en Sampdoria scoreloos gelijkspeelden.

Inter leidt na vier speeldagen met tien punten. Dat is er één meer dan Brescia en Chievo. Milan staat pas twaalfde met vijf punten. AS Roma is zelfs pas achttiende met twee punten.