"De trainer heeft grote rol in succes Roda JC"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"De trainer heeft grote rol in succes Roda JC"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roda JC doet het uitstekend in de eredivisie. De Limburgers staan voorlopig zelfs op de tweede plaats.

Gisteren won Roda JC van Excelsior. Bij Roda zijn ook een aantal Belgen actief. "We moeten nuchter zijn en maar een beetje genieten'', zegt onze landgenoot en aanvoerder Davy De Fauw.

"Er is nu niemand meer die verzaakt. En natuurlijk heeft de trainer daar een grote rol in. Het is dan ook goed dat de club hem vertrouwen is blijven geven.We kwamen van ver en moesten redden wat er te redden viel. Hij is gaan bouwen aan een hechte ploeg en daar is hij goed in gebleken. En of we dit seizoen ver komen? We zien wel."

Wat vindt de trainer, Harm Van Veldhoven, er zelf van? "Ik weet wat ik kan en niet kan. En ik blijf afhankelijk van mijn spelersgroep, waar ik door hard werken nu een prima band mee heb.Ik heb echt geen geheim. Ik ben een trainer die vanuit zijn groep werkt. Dat het nu zo goed gaat, is een compliment voor de spelers. Ik ben maar een schakel in het geheel. Er is nu stabiliteit, veerkracht en respect voor elkaar. Iedereen staat op de juiste plaats en durft nu verantwoordelijkheid te nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties