Defour: "Dit Standard kan heel goed voetballen"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Defour: "Dit Standard kan heel goed voetballen"
Foto: © SC

Na de nederlaag op Racing Genk heeft Standard zich in eigen huis herpakt tegen AA Gent. De Rouches imponeerden, maar maakten het zichzelf in de slotfase nog onnodig moeilijk. Kapitein Steven Defour reageerde opgelucht.

“Ik ben bijzonder blij dat we na deze wedstrijd de drie punten thuishouden”, aldus Defour. “We hadden de partij volledig in handen, maar komen tegen tien Gent-spelers toch nog in de problemen. Dat zou eigenlijk niet mogen.”

Axel Witsel liet na om net voor het uur AA Gent het nekschot te geven. De Rode Duivel miste een strafschop. “Maar ook daarna kregen we nog voldoende kansen om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen”, beseft Defour.

Standard legde fris en goed voetbal op de mat. Mehdi Carcela onderstreepte nogmaals dat hij een grote aanwinst voor de Rode Duivels zou zijn. “Ja, we hebben vandaag getoond dat we een ploeg hebben die goed kan voetballen.”

“Toch is er nog werk aan de winkel. Achteraan moeten we toch nog een niveau hoger acteren. We slikken nog iets teveel doelpunten. Dat moeten we er in de toekomst uitkrijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties