"Bayern gaat niet shoppen in de winter"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
"Bayern gaat niet shoppen in de winter"
Foto: © SC

Uli Hoeneß, de voorzitter van Bayern München, heeft laten verstaan dat de club geen grote inkopen zal doen in de wintertransferperiode. De Rekordmeister staat momenteel op een teleurstellende elfde plaats in de Bundesliga.

"We gaan met Bayern deze winter geen grote investeringen doen. Enkel een verdediger die ons sterker zou kunnen maken, kan op onze interesse rekenen en dan zouden we kunnen handelen. De mensen moeten ook een beetje geduld hebben. Onze selectie is sterker dan vroeger nu we Toni Kroos en Breno weer bij ons hebben. Ons grootste probleem is dat momenteel Franck Ribéry en Arjen Robben ontbreken. Als je bij ons vroeger Franz Beckenbauer en Gerd Müller had weggehaald, hadden we ook problemen gehad", is Uli Hoeneß duidelijk in de Duitse pers.

Ondertussen lijken de fricties tussen Mark Van Bommel en de clubleiding van Bayern verleden tijd. "We hebben ons standpunt aan hem meegedeeld, maar we zullen het hem niet blijven aanrekenen", aldus de preses van Bayern München. "Speelt Mark goed, dan krijgt hij een nieuw contract, speelt hij niet goed, dan wordt het lastig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties