Twitterende speler: "Het wordt tijd dat iemand een kogel krijgt"

Jarryd Naegels
| 5 reacties
Twitterende speler: "Het wordt tijd dat iemand een kogel krijgt"
Foto: © SC

Mike Boelee zegt u ongetwijfeld niets. De man speelt bij Telstar in Nederland. De verdediger zorgde daar voor heel wat opschudding nadat hij grove berichten op Twitter had gezet.

Boelee zat niet in de wedstrijdselectie tegen FC Eindhoven en dat kon de verdediger maat matig appreciëren. Vanop de tribune twitterde hij er tijdens de match gretig op los.

“Sommige mannen maken beslissingen maar weten nooit waarom ze iets doen. En voor zulke mannen moet je respect hebben, euhm NEE!” en “Ze willen me echt kapot maken hier” viel er onder andere te lezen.

Toen een vriend hem vroeg of hij niet beter terug naar AZ kon gaan, die hem momenteel uitlenen aan Telstar, antwoordde hij met bedreigende taal. “Het wordt tijd dat iemand een kogel krijgt.”

Het bestuur van Telstar was uiteraard niet te spreken over het gedrag van de speler. “Dit is puberaal en afkeurenswaardig. Een speler moet iets kunnen zeggen, maar niet op deze manier. Twitter is niet bestemd om te reageren op de keuzes van de coach. De krachttermen? Daar lig ik niet wakker van.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties