Preud'homme: "Bij PSV is het van moeten, wij willen"

Preud'homme: "Bij PSV is het van moeten, wij willen"
Foto: © SC

Michel Preud'homme speelt dit weekend met Twente de topper tegen PSV Eindhoven. Hij zal echter serieus moeten sleutelen aan zijn elftal. "Maar de spelopvatting blijft hetzelfde", belooft onze landgenoot.

"Helaas kunnen we tegen PSV niet beschikken over al onze troeven, maar we hebben vaker met andere spelers op bepaalde posities gespeeld", aldus Preud'homme op de site van Twente. "Op sommige momenten heb je lang voor de tijd al het elftal in je hoofd, terwijl op andere momenten je de keuze later moet maken. Dit keer zal ik morgenvroeg de laatste keuze maken wie er speelt. We hebben een paar kwetsuren, maar we beginnen de wedstrijd niet met een andere opvatting."

PSV staat momenteel alleen aan de leiding in de Eredivisie. "Dat is geen toeval. PSV heeft een heel goede ploeg met veel kwaliteit in elke linie. De druk ligt bij PSV. Zij moeten, wij willen. PSV heeft spelers met kracht, snelheid, techniek en tactisch vermogen. PSV kan het spel maken, maar ook op de counter spelen. De ploeg wisselt momenten van druk zetten af met momenten dat het de tegenstander laat komen. Ze zijn dit seizoen goed bezig en het vertrouwen zal groot zijn bij PSV."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties