Van der Vaart wil scoren tegen Van der Sar

Dennis Smeyers
| 0 reacties
Van der Vaart wil scoren tegen Van der Sar
Foto: © SC

De concurrentie werd te groot bij Real Madrid, dus trok Rafael van der Vaart naar het Engelse Tottenham, en daar staat de Nederlandse middenvelder weer goed te voetballen.

Om half zeven vanavond speelt de Oranje-ster voor het eerst in Old Trafford, het stadion van Manchester United. Van der Vaart is erop gebrand de netten achter landgenoot Van der Sar te laten trillen. Tottenham won al sinds 1989 niet meer op bezoek in Manchester, maar dat maakt Van der Vaart niet minder positief.

"Dit is mijn eerste wedstrijd op Old Trafford. Ik ga scoren tegen Edwin. En ik hoop dat we winnen." De Nederlander kijkt ontzettend uit naar zijn wedstrijd tegen de absolute Engelse topclub. "Manchester United is toch de grootste club van Engeland. Ik keek vroeger al altijd naar Match of the Day met mijn vader, dus dit duel is wel speciaal voor mij", aldus de oud-Ajacied tegenover ESPN.

Volgende week wacht er de Spurs opnieuw een klepper. Internazionale komt dan op bezoek. "Ik houd ervan om grote wedstrijden te spelen. Het is lastig om ieder duel ook te winnen, maar ik denk dat we het vooralsnog goed doen. Ik heb er vertrouwen in dat we volgend seizoen weer in de Champions League spelen."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties