Groep A: Inter op zoek naar de kwalificatie

Jarryd Naegels
| 13 reacties
Groep A: Inter op zoek naar de kwalificatie
Foto: © SC

Inter Milaan kan zich straks kwalificeren voor de volgende ronde. Als het wint in Tottenham, gaat het altijd door. Preud’homme moet met Twente zien te winnen in Bremen om Europees te kunnen overwinteren.

Internazionale won de heenwedstrijd met 4-3 van Tottenham. Als het straks weer de drie punten pakt op White Hart Lane, stoot het door naar de volgende ronde.

Verdediger Christian Chivu hoopt op een zege. “We spelen altijd om te winnen. Dat is nu niet anders. Het zou trouwens beter zijn als we ons nu al kwalificeren. Op die manier kunnen we ons beter concentreren op het WK voor clubs.”

In de andere wedstrijd staan Werder Bremen en Twente tegenover elkaar. Beide ploegen kunnen bij een overwinning over Tottenham wippen naar de tweede stek. Bij verlies lijkt Europees overwinteren onbereikbaar.

Programma:

Tottenham - Inter Milaan
Werder Bremen - FC Twente

Wat denkt BWIN over de matchen?

Inter Milaan en Werder Bremen zijn natuurlijk favoriet. Tottenham en Twente kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een Engelse en Nederlandse zege. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Inter Milaan de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 375 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Werder Bremen wint u 240 euro.

Durft u wedden dat Tottenham wint, dan scoort u 390 euro bij Bwin. Als u wedt op Twente, dan ontvang je 727,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties