Groep D: Barça kan de kloof slaan

Groep D: Barça kan de kloof slaan
Foto: © SC

Vanavond staat het tweede duel tussen Kopenhagen en Barcelona op het programma. Vorige wedstrijd kende Barça weinig problemen met de Denen.

Kunnen de mannen van Pep Guardiola hun prestatie van de vorige speeldag herhalen in Kopenhagen? Als men het overwicht zag van de Catalanen in de eerste wedstrijd zou dat geen probleem mogen zijn. Voor Kopenhagen is er bij verlies nog niets verloren, want met zes punten staat het nog steeds comfortabel tweede in de groep.

Want Rubin Kazan en Panathinaikos, respectievelijk 2 en 1 punt(en), zijn duidelijk de zwakke broertjes in de groep. Vanavond nemen ze het tegen elkaar op in Rusland. De Grieken mogen zich alvast aan een warm onthaal verwachten in het koude Kazan.

Wat denkt BWIN over de matchen?

In de wedstrijd tussen Kopenhagen en Barcelona zijn de Spanjaarden natuurlijk de favoriet. Een mogelijke verrassing van Kopenhagen kan u echter een leuke stuiver opleveren. En ook met een gokje op de Panathinaikos kan u heel wat geld verdienen. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Wint Kopenhagen, dan krijgt u bij Bwin 1275 euro bij een gok van 150 euro. Winst van Barcelona betekent 198 euro bij de inzet van de volle 150 euro.

Met een winst van Panthinaikos op het veld van Rubin Kazan kan u ook een goede zaak doen bij Bwin. U krijgt immers 7 keer uw inzet. Dat betekent een opbrengst van 950 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties