Groep L: Porto wint groep bij winst tegen Besiktas

Groep L: Porto wint groep bij winst tegen Besiktas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Porto kan zich vanavond mathetmatisch verzekeren van een plaats in de volgende ronde. Daarvoor moet het wel nummer twee, Besiktas, verslaan.

Porto heeft op de vorige speeldag Besiktas op eigen veld makkelijk opzij gezet, zelfs met negen man. Als het die prestatie thuis nog eens kan herhalen, heeft het zijn stek in de volgende ronde reeds beet.

Voor CSKA Sofia is het allemaal reeds over. De Bulgaren staan met nul punten uit drie wedstrijden laatste en moeten vandaag in Oostenrijk de eer zien te redden bij Rapid Wenen, dat nog een waterkansje heeft indien het wint.

Programma:

Porto - Besiktas
Rapid Wenen - CSKA Sofia

Wat denkt BWIN over de matchen?

Porto en Rapid Wenen zijn favoriet. Besiktas en Sofia kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Porto de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 210 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Besiktas wint u 1162.5 euro.

Durft u wedden dat CSCKA Sofia wint, dan scoort u 750 euro bij Bwin. Als u wedt op Rapid Wenen, dan ontvang je 247.5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties