Arbitman: "Verrast met mijn basisplaats"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Arbitman: "Verrast met mijn basisplaats"
Foto: © SC

Shlomi Arbitman stond voor het eerst sinds 29 augustus nog eens in de Gentse basis bij een competitiewedstrijd. De Israëliër kon niet volledig overtuigen. “Het was een hele moeilijke wedstrijd voor mij”, beseft Arbitman.

Arbitman maakte donderdag de derde Gentse treffer tegen Sporting Lissabon. Francky Dury beloonde de spits met een basisplaats tegen Cercle Brugge.

“Ik was een beetje verrast, maar heel blij dat ik in zo’n belangrijke wedstrijd mocht starten”, zegt de Israëliër die duidelijk aan zijn Engels heeft gewerkt. “Maar het was een moeilijke avond voor mij. Waarom? Cercle is een hele goede ploeg en speelde heel goed vandaag.”

“We creëerden ook te weinig kansen. Ik stond eigenlijk 75 minuten te wandelen op het veld. Het is niet zo erg dat ik niet gescoord heb. Ik probeer rustig verder te werken en wil alles stap voor stap opbouwen.”

Arbitman past zich beter aan de Belgische competitie aan. “Het verschil met Israël is heel groot. Hier gaat het er veel steviger en sneller aan toe, maar ik hou wel van de Belgische competitie. Volgende week wil ik tegen Anderlecht strijden in een grote wedstrijd. Misschien kan ik dan wel mijn doelpuntje meepikken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties