Chadli: "We denken aan een nieuwe titel"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Chadli: "We denken aan een nieuwe titel"
Foto: © SC

Nacer Chadli (foto), de Marokkaanse Belg van FC Twente, zegt op NUsport dat de spelers van FC Twente misschien te graag de titel willen prolongeren. "De titel zit al in sommigen hun hoofd", geeft de vleugelspeler na een lastige match tegen Excelsior.

FC Twente won gisteren eerder moeizaam van Excelsior Rotterdam. Nacer Chadli had een belangrijk aandeel in de 2-1-zege door de gelijkmaker aan te tekenen. De Tukkers behouden zo wel hun eerste plaats in de Eredivisie.

"We hebben nog maar een derde van het seizoen afgewerkt. We moeten elke wedstrijd proberen te winnen. Over het kampioenschap praten, is nu nog te vroeg. Daarom dat we moeten vermijden dat een nieuwe titel nu al in het hoofd zit", aldus Chadli.

De Belgische Marokkaan werd ooit doorgestuurd bij Standard wegens niet goed genoeg. In de Grolsch Veste bewijst hij nu dat ze in Luik ongelijk hadden. "Laat me zeggen dat ik blij ben dat ik nu bij Twente speel en niet bij Standard. Hier spelen ze tenminste Champions League", besluit Chadli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties