Zenden niet blij met defensieve aanpak trainer

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Zenden niet blij met defensieve aanpak trainer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Boudewijn Zenden is niet tevreden over de defensieve spelstijl van zijn trainer Steve Bruce bij Sunderland. Komend weekend speelt Sunderland tegen leider Chelsea.

"Misschien staan we defensief nu beter, maar ik blijf een fan van het voetbal. Ik wil niet achterover zitten en aanvalsgolf na aanvalsgolf over me heen krijgen, zoals afgelopen week tegen Tottenham in de eerste helft. Ik raak wat gefrustreerd als we niet voetballen en alleen maar de lange bal spelen. Die komt net zo hard weer terug. Ik denk niet dat daar onze kracht ligt", aldus Boudewijn Zenden.

"Zondag wordt een belangrijk duel. Ik verwacht een moeilijke wedstrijd voor ons. Aan de andere kant, als je goed staat en je je taken goed uitvoert dan kun je ook tegen Chelsea een goed resultaat boeken."

"Afgelopen seizoen kregen we een pak op de broek (7-2). Het is aan ons om het nu beter te doen. We begonnen pas in de tweede helft met voetballen. Als je tegen grote clubs speelt kom je er genadeloos van af wanneer je in de tweede helft pas gaat voetballen. Je moet er vanaf de eerste minuut staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties