Hairemans: "Had verwacht meer te spelen"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Hairemans: "Had verwacht meer te spelen"
Foto: © SC

Geoffry Hairemans ruilde vorig seizoen Antwerp voor het Nederlandse De Graafschap. De 19-jarige linkspoot heeft het er echter niet makkelijk.

“Het niveau is hier hoger dan bij Antwerp”, zegt Hairemans in HLN. “Ik had wel verwacht al meer te spelen. Het aantal speelminuten is een beetje ontgoochelend, maar ik gun mezelf nog wat tijd.”

Hairemans dwong de promotie naar eerste klasse af en kreeg in het begin speelkansen. “De eerste competitiewedstrijd tegen Excelsior startte ik zelfs in de basis en leverde ik een assist. De week erna wilde de trainer tegen PSV iets meer verdedigend spelen en verhuisde ik naar de bank. Sindsdien ben ik niet meer verder dan een invalbeurt gekomen en speel ik bij de beloften.”

Hairemans blijft Antwerp volgen. “Ik begrijp niet hoe het komt dat de ploeg zo op de sukkel is, maar er is zeker voldoende kwaliteit aanwezig om nog een rol van betekenis te spelen dit seizoen. Of een uitleenbeurt tijdens de winterstop een optie is? Dat denk ik niet. Ik voel me hier goed en wil basisspeler worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties