Guardiola op zijn hoede voor Madrileense counters

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Guardiola op zijn hoede voor Madrileense counters
Foto: © SC

Josep Guardiola (foto), de trainer van FC Barcelona, vreest vanavond in Camp Nou vooral de erg gevaarlijke counters van Real Madrid. "Er is geen ploeg die het uitvoeren van counters beter beheerst dan Real", aldus Guardiola.

"Counteren kan alleen maar als de tegenstander in de aanval is. Voor mij is het geen reden om onze manier van spelen te veranderen. We zullen uiteraard de verdediging niet uit het oog verliezen, maar we gaan ons zeker ook niet ver laten terugzakken", aldus Josep Guardiola.

De oefenmeester van de Catalaanse trots heeft veel lof over voor Real Madrid en zijn trainer José Mourinho. "Ze spelen niet alleen spectaculair, ze zijn ook fysiek sterk, effectief, snel en direct terwijl ze altijd de organisatie bewaren. Ik hoop dat het vanavond een fantastisch duel wordt", aldus nog Guardiola.

"Als we allebei ons sterkste niveau halen, dan eindigt de wedstrijd op een draw. Deze wedstrijd is heel belangrijk, maar niet beslissend voor de titel. We zijn nog niet eens halverwege het seizoen", besluit Guardiola.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties