Polak is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Polak is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Jan Polak (foto) krijgt vandaag een sleutelrol in de wedstrijd van Anderlecht bij Zenit Sint-Petersburg. De Tsjech is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid nu Mbark Boussoufa en Lucas Biglia geblesseerd afwezig zijn.

Jan Polak is alleszins niet vreemd aan de weersomstandigheden in Rusland. "Toen ik destijds bij Slovan Liberec voetbalde in Tsjechië heb ik ook vaak moeten spelen in koude temperaturen. Liberec ligt in de bergen en daar kon het dus ook stevig vriezen. Maar ik moet zeggen dat de omstandigheden hier nog wel iets erger zijn", aldus de Tsjech in HLN.

Polak wacht vanavond de belangrijke taak om het middenveld van Anderlecht te dirigeren doordat Mbark Boussoufa en Lucas Biglia geblesseerd zijn. "We moeten het ook niet altijd over de gekwetsten hebben. De jongens die vanavond op het veld staan, hebben ook hun kwaliteiten. Maar ik ga mijn verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ik haalde in de voorbije twee wedstrijden mijn normale niveau niet, maar ik denk dat het ligt aan de opeenvolging van wedstrijden. Ik snak naar wat rust, maar ik klim wel weer uit de put. Ik kom zeker terug tot mijn oude niveau", besluit Polak.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties