Verhulst wil geen derde doelman zijn in Genk

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Verhulst wil geen derde doelman zijn in Genk
Foto: © SC

Davino Verhulst (foto) staat dit seizoen onder de lat van de Nederlandse rode lantaarn Willem II. De doelman wordt uitgeleend door RC Genk. Maar ook in Tilburg loopt het niet van een leien dakje voor Verhulst.

Davino Verhulst begon wel aan het seizoen bij Willem II, maar zit nu op de bank nu de Fin Niki Mäenpää zijn kans krijgt. "Vanaf de winterstage beginnen we beiden weer vanaf nul", zegt onze landgenoot. "Ik vind niet dat ik het tot dus ver slecht heb gedaan. Zowel tegen NAC Breda als tegen Vitesse redde ik een punt. Een week later slikten we dan een 0 op 9 tegen AZ, FC Twente en PSV Eindhoven. Dat waren toch nederlagen die ik niet kon vermijden. Tegen rechtstreekse concurrent VVV Venlo ging ik wel in de fout en dat moet ik nu cash betalen", aldus Verhulst in HBvL.

Wat Verhulst absoluut nog niet wil, is terugkeren naar RC Genk na zijn verhuurperiode. "Thibaut Courtois bewijst nu wel dat hij een heel goede doelman is. Daarnaast heb je nog drie goede doelmannen. Ik heb echt geen zin om derde doelman te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties