Wilshere droomt van de aanvoerdersband bij Arsenal

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Wilshere droomt van de aanvoerdersband bij Arsenal
Foto: © SC

Jack Wilshere (foto) is de nieuwe goudklomp van Arsenal. De jonge speler droomt nu al om ooit aanvoerder te kunnen zijn van The Gunners.

De 18-jarige Jack Wilshere krijgt dit seizoen veel speelkansen van manager Arsène Wenger. Dat maakt het jonge talent erg ambitieus. "Cesc Fabregas is een geweldige leider van het elftal en ooit wil ik hetzelfde bereiken als hij. Het is een doel geworden om ooit bij Arsenal aanvoerder te mogen zijn", aldus de jonge Engelsman.

Wilshere kijkt bij Arsenal enorm op naar Fabregas. "Vanaf mijn zestiende was hij mijn idool in het elftal, zeker gezien mijn positie en het type speler dat ik ben", gaat de middenvelder verder die in augustus nog zijn debuut maakte voor de Engelse nationale ploeg. Wilshere vindt ook dat hij zijn wilde haren kwijt is. "Liam Brady maakte destijds terecht uit naar de domme rode kaarten die ik pakte en over andere dommigheden die ik beging. Als ik een schop kreeg, pakte ik mijn tegenstrever direct terug in plaats van het op een voetballende manier te doen. Maar toen ik zestien werd, ging er een lampje branden en besefte ik dat dit niet kon blijven duren", besluit Wilshere in het clubblad van The Gunners.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties