Lokeren wil geen uitverkoop houden

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Lokeren wil geen uitverkoop houden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren is de revelatie van de competitie. De Waaslanders hebben uitzicht op play-off I, maar een uitverkoop wordt er op Daknam niet verwacht. “Voorzitter Lambrecht wil een ploeg waar hij plezier aan kan beleven”, zegt sportief directeur Reynders

Onze spelers liggen goed in de markt. Maar ook op dit vlak is de filosofie van de club volledig gewijzigd”, aldus Reynders in de kranten. “Lambrecht wil nu bouwen aan een sterk team. Dat kan alleen door de beste spelers aan de club te binden en niet te verkopen. We zullen er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen.”

De jonge Derek Tshimanga is momenteel de meest gesolliciteerde speler. Afgelopen zomer kreeg hij een contract aan de voorwaarden van een belofte. "Momenteel worden besprekingen gevoerd om zijn contract opnieuw open te breken aan veel betere voorwaarden. We hebben als club daarvoor een budget uitgetrokken”, verzekert Reynders.

Lokeren speurt ook nog verder naar versterkingen. “We zoeken nog verder naar een offensieve buitenspeler. Er staan al een paar namen op het verlanglijstje. We kijken wat financieel haalbaar is. Voor het overige is het uitkijken wie vertrekt. Malki, Perbet, Smajic en El Mouataz weten dat ze mogen uitkijken naar een andere club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties