Manchester United geeft zege weg in laatste minuut

Ruben Philippe
| 7 reacties
Manchester United geeft zege weg in laatste minuut
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United kon dinsdagavond een goede zaak doen in de strijd om de landstitel. De ploeg van Ferguson bleef echter op een gelijkspel steken. Tegenstander Birmingham hield in extremis nog een puntje thuis.

In de eerste helft viel er niet veel te zien tijdens het treffen tussen nummer één en nummer zestien. De thuisploeg kon Manchester United makkelijk opvangen en kwam nooit echt in de problemen. Na de rust kwam United toch op voorsprong. Wie anders dan Dimitar Berbatov maakte de openingsgoal voor Manchester United. De Bulgaar maakte daarmee reeds zijn veertiende treffer van de competitie.

Na de treffer van Berbatov was de spits opnieuw dicht bij een doelpunt. Het doelkader weerhield hem echter van een nieuwe goal. Verdediger Nemanja Vidic leek eveneens op weg naar de tweede treffer, maar ook hij kwam niet tot scoren. Het venijn zat hem echter in de staart. Thuisploeg Birmingham kwam immers tot scoren in de negentigste minuut. Lee Bowyer bezorgde de thuisfans toch nog een puntje, al zat er wel een geurtje aan zijn treffer. Nikola Zigic leek immers voorafgaand hands te begaan.

Door het dure puntenverlies krijgt Manchester United nu gezelschap van buur City op de leidersplaats. United heeft echter nog twee wedstrijd tegoed. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties