Voormalige 48-jarige rebellenleider speelde mee tegen Excelsior

Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Voormalige 48-jarige rebellenleider speelde mee tegen Excelsior
Foto: © SC

Opvallend nieuws van de winterstage van Excelsior Rotterdam. De Kralingers verblijven in Suriname en speelden er tegen een plaatselijke club met een speciale speler tussen de lijnen.

Excelsior verloor op oefenkamp in Suriname met 4-2 van het plaatselijke Inter Mongoetapoe. Bij die club stond de 48-jarige Ronnie Brunswijk een uur tussen de lijnen.

Brunswijk was in het verleden leider van het junglecommando in zijn land. Er loopt in Nederland nog steeds een opsporingsbevel tegen de man. Brunswijk is veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf vanwege drugssmokkel.

Brunswijk speelde ook al mee in een andere wedstrijd op een plaatselijk mini-tornooitje tegen Paysandu. Hij bleef één uur quasi stilstaan in de middencirkel en liet zich daarna wisselen voor zijn zoon. Maar dat weerhield zijn club er wel niet van om een goede prestatie af te leveren.

Excelsior-trainer Alex Pastoor was gedegouteerd dat zijn team met 4-2 verloor tegen de Surinaamse club. Eerder ging Excelsior ook al ten onder met 2-0 tegen de Braziliaanse vierdeklasser Remo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties