Ook PSV mogelijke optie voor Van Bommel?

Maarten Van Bever
| 3 reacties
Ook PSV mogelijke optie voor Van Bommel?
Foto: © SC

Mark van Bommel sluit een terugkeer naar PSV niet uit. Dat heeft de voetballer van Bayern München donderdagochtend laten doorschemeren in een gesprek met Edwin Evers op Radio 538. Ook AC Milan lijkt een optie te zijn.

De afgelopen weken verschenen er heel wat berichten over de toekomst van de Oranje-international. "Ik lees het ook ja", zegt Van Bommel. "Er is belangstelling, dat schrijven ze goed, maar die is niet concreet. Het gaat dan om clubs uit Nederland, Engeland en Italië."

"Of PSV daar ook bij zit? Dat kan goed zijn, ja. Er is met niemand gesproken, maar daar ga ik wel over nadenken", aldus Van Bommel, die bevestigt dat AC Milan interesse heeft. “Er is belangstelling en er wordt gesproken met de club. Zo gauw als het concreet wordt ga je er pas over nadenken."

Ook een langer verblijf in Beieren behoort nog tot de mogelijkheden. "Dat heeft Rummenigge bevestigd." Van Bommel wil niet zomaar naar de eerste de beste club vertrekken. "Ik heb al een aantal aanbiedingen afgezegd. De club moet bij me passen en me een goed gevoel geven."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties