Vadis: "Besef dat ik meer moet nadenken"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Vadis: "Besef dat ik meer moet nadenken"
Foto: © SC

Adrie Koster liet Vadis Odjidja een kwartier voor tijd invallen. De middenvelder kon deze week op meer steun rekenen van de blauw-zwarte fans. “Dat is voor mij een grote opluchting.”

In Eupen kreeg Vadis de supporters nog over zich heen, maar afgelopen week riep Gert Verheyen op om de zaak te laten rusten en Vadis terug aan te moedigen. Een groot deel van de fans gaf gehoor aan de vraag van het blauw-zwarte clubicoon en scandeerde zijn naam. Een aantal fans trakteerde hem opnieuw op een fluitconcert.

“Ik had me op het ergste voorbereid”, aldus Vadis. “Maar het doet me plezier dat een deel van de fans me super onthaald heeft en dat ze me steunen. Ik wil er alles aan doen om hen de komende weken op het veld te bedanken en ervoor te zorgen dat ze achter mij blijven staan.”

Vadis blijft bijzonder rustig rond de hetze om zijn persoontje en zijn status als bankzitter. “Ik heb met de trainer een goed gesprek gehad en hij zegt me dat het niets met de zaak-Verheyen te maken heeft. Hij kijkt in functie van de wedstrijd en de ploeg op Eupen had het goed gedaan. Dan is het normaal dat hij zijn elftal niet door elkaar gooit. Op zo’n moment heb ik geen recht van spreken.”

De jonge middenvelder heeft duidelijk wat opgestoken uit de commotie van de voorbije weken. “Ik besef dat ik nu beter moet nadenken voor ik iets zeg en dat ik kritiek ook moet kunnen aanvaarden. Het haalt niets uit als je jezelf iedere keer wil verdedigen.”

“Of ik Verheyen nu eens ga bellen? Dat deed ik voor mijn uitspraken toch ook niet. Ik heb mijn excuses aangeboden en voor mij is dat hoofdstuk daarmee afgesloten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties